Els 12 millors projectes arquitectònics de YLAB elegits per xarxes socials

ARCHITECTURE AND INTERIOR DESIGN

En els darrers anys els blocs d'arquitectura més influents com Diario Design ,Metalocus ,Plataforma Arquitectura ,Houzz ,Interiors Minimalistes ,Homify ,Archidaily ,Arquitectura i Disseny ,Dezeen ,On disseny han seleccionat i premiat multitud de projectes de YLAB arquitectes. Els projectes han estat destacats per la seva qualitat, originalitat, innovació, sostenibilitat i influència. La llista presenta diverses obres arquitectòniques dissenyades per YLAB arquitectes del passat i del present, incloent-hi des d'un coworking al Caire fins a reformes integrals d'habitatges a diferents ciutats d'Espanya.
Spaces that Inspire and Connect - arquitectura i interiorisme

Espais que inspiren i connecten

Un habitatge petit i fosc es transforma en un interior assolellat mitjançant intervencions radicals. Apartament AR sala moblada amb catifa i butaques El projecte consisteix en la remodelació d'un pis ubicat a un edifici antic al barri de Gràcia de Barcelona.
Àtic dúplex al costat del Parc Central del Poblenou

Àtic dúplex increïblement elegant

El Projecte consisteix en la reforma integral d'un àtic dúplex a un edifici d'obra nova al costat del Parc Central del Poblenou de Jean Nouvel. Amb diferents terrasses a tots dos nivells i magnífiques vistes sobre la ciutat i el parc, la...
Transformació d'un habitatge del segle XVI

Transformació d'un habitatge del segle XVI

Ens trobem al barri més antic de la ciutat, on es troben la majoria dels edificis amb significat històric de la ciutat. Al llarg dels segles ha assumit el paper de centre de representació política i institucional. El projecte consisteix en la reforma d'un habitatge amb terrassa situada al cor del ...
Terrassa de la seu central d´ANV a Barcelona

Seu central d'ANB

El projecte consisteix en la proposta d¿una identitat corporativa per a la xarxa internacional de despatxos d¿una nova companyia internacional d¿assegurances establerta a Barcelona.
Edge Innovation Center

Edge Innovation Center

Repensar la manera de fer negocis Edge Innovation Center ofereix als clients un espai de treball flexible, modern i de primera qualitat.
Seu central Mangalis Hotel Group

Sede Central Mangalis Group

Disseny corporatiu de la seu central de l'empresa d'origen africà Mangalis Hotel Group al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Habitatge unifamiliar a Vallvidrera

Vivienda unifamiliar Vallvidrera

La casa és a Vallvidrera, un barri residencial que s'enlaira sobre la ciutat de Barcelona a l'entorn del parc natural de Collserola. La petita parcel·la, de dimensions molt reduïdes, geometria irregular i acusat desnivell, està situada entre una vall i un bosc de pins.

Habitatge al Vallès Oriental

Habitatge al Vallès Oriental

Situada en una preciosa vall al sud de les muntanyes del Maresme, aquesta casa ha estat dissenyada per captar les magnífiques vistes sobre la serralada litoral i els seus boscos de pins i alzines. Els clients, una família escandinava, volien crear un habitatge de vacances amb espai per als fills i convidats: un espai contemporani, únic i confortable amb una atmosfera acollidora per al descans.
Habitatge al Maresme

Habitatge al Maresme

Aquesta residència privada de 1.100 m2 està situada a la serralada litoral del Maresme, a una urbanització amb vistes sobre la costa i el mar Mediterrani. El solar està orientat cap al sud i té una topografia rocosa molt inclinada.

Clínica Odontológica Acevedo

Clínica Odontológica Acevedo

Situada en un carrer transitat de Sant Boi de Llobregat, una ciutat veïna de Barcelona, aquesta clínica dental ha estat dissenyada per captar l'atenció dels vianants i de l'abundant trànsit rodat.
Clínica Dental "Dental Angels"

Clínica Dental "Dental Angels"

Imatge de marca i interiorisme d´una clínica dental situada al barri de l´eixample de Barcelona, en un petit i estret local a peu de carrer.

Clínica dental Vallès & Vallès

Clínica dental Vallès & Vallès

Imatge de marca i interiorisme d´una clínica dental situada davant de l´hospital modernista de Sant Pau a Barcelona.

El nostre equip ha estat reconegut per l'excel·lència del servei per un ampli espectre d'organitzacions i publicacions. El nostre treball ha estat presentat a The New York Times, Architectural Digest, El País i xarxes de disseny com Houzz.
Back to Top