La nostra feina està dedicada a inspirar, dissenyar el luxe amb comoditat per dissenyar edificis que superin les expectatives.

Creat a la Mediterrània, gaudit a tot el món

Serveis d'Arquitectura, Interiorisme, Direcció d'Obra i Consultoria

Disseny per a un estil de vida individual

YLAB Architects és un estudi de disseny arquitectònic amb seu a Barcelona. Oferim serveis d'arquitectura, interiorisme, direcció d'obra i consultoria en projectes de disseny residencial, comercial i corporatiu.

Els nostres projectes estan concebuts per fusionar disseny intel·ligent amb un alt nivell de detall i la millor artesania. Creem espais atemporals sota l'enfocament de la funcionalitat i la personalitat i necessitats individuals dels nostres clients.

Brindem serveis d'arquitectura global. La nostra cartera inclou projectes corporatius com l'Edge Innovation Center a Giza, Banque Nationale pour le Développement al Senegal i Costa d'Ivori, consultoris dentals des d'Espanya fins al Marroc o arquitectura per a asseguradores i serveis globals a Barcelona i Londres. L´arquitectura residencial de Ylab Architects inclou apartaments de luxe i cases unifamiliars i viles.

Solucions arquitectòniques innovadores

Actuem com un únic punt de contacte, gestionant projectes d'arquitectura i interiorisme des de la concepció fins a la finalització.
Concebem la nostra feina de forma multidisciplinar. Col·laborem estretament amb consultors, proveïdors, contractistes i artesans fins a l'execució final.

Oferim serveis d'administració de la construcció per garantir que els projectes s'executin sense problemes, siguin rendibles i es completin de manera oportuna. El nostre objectiu és portar els nostres projectes a temps i dins del pressupost.
YLAB: Yolanda Yuste y Tobias Laarmann

Foto: Santi Garcés

Detallant la part més petita amb grans esforços
materials exclusius i excel·lent artesania
disseny que inspira arquitectura i interiors
Planificació personalitzada fins a l'últim detall

Excel·lència, qualitat i detall

Funcionalitat, rendibilitat, sostenibilitat i màxima qualitat en el disseny són els nostres elements de planificació fonamentals per crear projectes que reflecteixin la identitat i els valors dels nostres clients. La capacitat de comprendre les necessitats dels nostres clients ens permet dissenyar una arquitectura i interiors inspiradors.

Els dissenys de Ylab segueixen una essència que guia cada projecte a cada etapa i escala del procés de planificació. Arquitectura, interiorisme, paisatgisme o disseny de mobiliari, tots responen a aquesta idea de projecte de forma coherent i intel·ligent. Una planificació personalitzada fins a l'últim detall, l'encertada elecció de materials exclusius i una artesania excel·lent són claus en el nostre disseny.

La creativitat, la innovació, l'excel·lència en el disseny i la recerca de la qualitat sustenten el nostre enfocament, independentment de l'escala i la tipologia del projecte en qüestió.
Arquitectura residencial / Cases i viles
Residential architecture
YLAB Architects ofereix un servei integral concebut mitjançant la combinació d'arquitectura, interiorisme, enginyeria i paisatgisme. Aconseguim solucions de disseny innovadores que creen valor real.

Els nostres conceptes es basen en la comprensió dels estils de vida i les expectatives dels nostres clients per a casa seva. Per això treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients, adquirint un coneixement detallat de les seves rutines, passions i aspiracions. El nostre objectiu és crear entorns que reflecteixin les vostres personalitats i s'adaptin específicament a les vostres necessitats.

La nostra missió és crear espais càlids, elegants i atemporals que millorin el confort i el benestar de les persones al seu dia a dia.
Disseny d'interiors residencials / Habitatges particulars a blocs d'apartaments
Residential interior design
YLAB Architects formula estratègies de disseny per a la renovació total o parcial d'edificis existents.

Integrem arquitectura, disseny d'interiors, disseny de mobles a mida, il·luminació i mobiliari en un entorn perfecte i individual.

Els nostres clients estan implicats en cada pas del procés. Els ajudem a visualitzar el resultat final amb l'estat d'ànim conceptual i taulers de mostres, dibuixos i representacions de l'espai.
Arquitectura corporativa i disseny d'espais de treball
Corporate Arquitecture
YLAB Architects ofereix solucions òptimes de disseny i equipament del lloc de treball per als requisits presents i futurs. Els nostres dissenys tenen en compte la identitat, l'estratègia, la cultura i la tecnologia de l'empresa.

Combinem arquitectura, disseny d'interiors, senyalització, disseny de mobiliari a mida, consultoria en llocs de treball, així com lightYLAB Architects ofereix un disseny òptim del lloc de treball i solucions d'equipament per als requisits presents i futurs. Els nostres dissenys tenen en compte la identitat, l'estratègia, la cultura i la tecnologia de l'empresa.

Combinamos arquitectura, diseño d'interiors, senyalització, disseny de mobles a mesura, consultoria en el lloc de treball, així com experiència en il·luminació i mobles. Podem treballar com un únic punt de contacte, ocupant-nos de la finalització del projecte a temps i dins del pressupost. Creem entorns de treball únics que augmenten la sensació de satisfacció i milloren el flux de treball de l'empresa. El nostre disseny millora el rendiment empresarial, realça la identitat de la marca i ajuda a mantenir i atraure a persones clau.ing i experiència en mobiliari. Podem treballar com a únic punt de contacte, encarregant-nos de la finalització del projecte a temps i pressupost. Creem entorns de treball únics que augmenten la sensació de satisfacció i milloren el flux de treball de l'empresa. El nostre disseny millora el rendiment empresarial, millora la identitat de marca i ajuda a retenir i atreure persones clau.
Disseny de consultoris dentals i oftalmològics
Healthcare Interior Design / Dental Offices and Optical Office Design
El disseny de marca de YLAB Arquitectes crea experiències convincents que condueixen a la diferenciació al mercat i la preferència de marca.

Brindem projectes d'arquitectura, identitat corporativa i branding per desenvolupar una arquitectura i una imatge corporativa individual a partir d'una idea comuna.

El nostre objectiu és reflectir i reforçar la identitat de marca de cada negoci i millorar la comoditat i el benestar dels clients i del personal.
 • Sabia que...?

  Ens sentim profundament honrats d'haver estat seleccionat per al lliurament de la
  III Edició del Premi Europeu a la millor Trajectòria Professional,
  en reconeixement als nostres objectius professionals i compromisos amb l'Excel·lència.
  YLAB Premio Europeo a la mejor Trayectoria Profesional
 • Sabia que...?

  El nom de YLAB prové de "Yuste Laarmann Arquitectes Barcelona"
 • Sabia que...?

  YLAB ha rebem diversos premis Houzz
  YLAB architects Best of Houzz 2021
  YLAB architects Best of Houzz 2020
  YLAB architects Best of Houzz 2019
  YLAB architects Best of Houzz 2017
  YLAB architects Best of Houzz Service 2020
  YLAB architects Best of Houzz Service 2017
  YLAB architects Best of Houzz Photos 2017
 • Sabia que...?

  YLAB ha estat seleccionades com les millors en archilovers
  YLAB architects archilovers Best Project 2019
 • Sabia que...?

  YLAB es va fundar primer a Alemanya i es va ransellar el 2000 a Barcelona
El nostre equip ha estat reconegut per l'excel·lència al servei per un ampli espectre d'organitzacions i publicacions. La nostra feina ha aparegut a The New York Times, Architectural Digest, El País i les xarxes de disseny com Houzz.
Back to Top