Habitatge al Vallès Oriental

Situada en una preciosa vall al sud de les muntanyes del Maresme, aquesta casa ha estat dissenyada per captar les magnífiques vistes sobre la serralada litoral i els seus boscos de pins i alzines.

Els clients, una família escandinava, volien crear un habitatge de vacances de somni amb espai per als seus fills i convidats: un espai contemporani, únic i confortable per acollir una atmosfera acollidora i harmoniosa.

La casa es va planificar com dos volums diferents connectats per una gran terrassa amb la piscina i el jardí frontal. El volum secundari allotja el garatge i la casa de convidats. El principal és un cos allargat de dues plantes que conté la vivenda principal orientada a la terrassa.

Aquest volum gira al voltant de la cerca dels propietaris d'un espai luxós i transparent per gaudir-ne les vistes. A les dues plantes, un llarg passadís al llarg de la façana principal connecta els espais formant un eix a través de tota la casa. La llum natural entra a través d'amplis finestrals i un pati central.

La planta de carrer es compon del saló amb una zona de menjador integrada i la cuina, tots dos separats per un vestíbul d'entrada que conté l'escala. La planta superior està composta de tres habitacions i una zona de joc infantil amb la suite principal a la banda oposada de la planta.

Una rica paleta de materials harmònics crea una atmosfera contemporània, sofisticada i càlida: paviment de ciment continu color talp, parets de marès, panells i fusteries interiors de fusta color tabac, mobiliari fosc i elegant… El color s'introdueix subtilment a mitjançant elements de llautó daurat, com a part del mobiliari a mida o de la decoració, teixits de qualitat i la vista del paisatge exterior.

L'espaiós i lluminós saló està format per diferents ambients que afavoreixen la trobada i les reunions socials. Un gran moble fet a mida de fusta color tabac amb una xemeneia integrada d'acer negre, televisió i sistema de so presideix la sala.

El saló està moblat per sofàs de teixit clar i chaise longues, combinats amb taules centrals de marbre negre, butaques i reposapeus sobre una catifa de seda beix clar. A la zona de menjador adjacent, sota un conjunt de magnífiques làmpades de llautó, una taula de laca fosca és flanquejada per cadires de potes daurades.

Panells murals de pedra natural grisa, lamel·les orientables de fusta i cortines de seda color talp completen la sala, que connecta amb el pati interior decorat per una gran olivera.

Conjunt de magnífiques làmpades de llautó

Conjunt de magnífiques làmpades de llautó

sobre la taula de menjador
Elements daurats i de llautó com a llum Lumiere XXL

Elements daurats i de llautó com a llum Lumiere XXL

aporten un subtil toc de color
Elegant joc de te de llautó

Elegant joc de te de llautó

de Tom Dixon

A la cuina, un moble central amb dues portes corredisses laterals separa la cuina de la vinoteca, el lavabo i la zona auxiliar de cuina, situats a la part posterior.

Una gran illa central amb una placa de cocció serveix com a zona informal de menjar. La cuina està acabada en laca color cafè fosc amb taulell de cuina i splash de Neolith en el mateix color i armaris de fusta color tabac.

Lames orientables

Lames orientables

de fusta color tabac
Detalle del hueco de la chimenea

Detalle del hueco de la chimenea

Detall del buit de la xemeneia
Electrodomèstics integrats

Electrodomèstics integrats

a la cuina color cafè fosc

Maresme, Vallromanes, vivienda unifamiliar, casa, vivienda, espacio exterior, obra nueva, nueva construccion, contemporaneo, diseño, arquitectos, arquitectos barcelona, ​​casa minimal, minimalista, casa blanca, arquitectura minimal

Justo davant hi ha un moble amb panells de pedra arenisca grisa amb una obertura coberta de llautó i calaixos baixos de fusta, que amaguen un televisor i una mica d'emmagatzematge.

Una gran porta corredissa de fusta separa la zona de dormir del bany i l'armari. El lavabo central amb mirall té dues portes laterals de vidre tintat negre que donen accés a les zones més privades.

Lames orientables

Lames orientables

de fusta color tabac
Detalle del hueco de la chimenea

Detalle del hueco de la chimenea

Detall del buit de la xemeneia
Electrodomèstics integrats

Electrodomèstics integrats

a la cuina color cafè fosc

Back to Top