Y L A B Arquitectes | estudi d'arquitectura i interiorisme a Barcelona

YLAB Arquitectes és un despatx d'arquitectura i interiorisme amb seu a Barcelona, ​​fundat per Tobias Laarmann, Alemanya i Yolanda Yuste, Espanya. Treballem internacionalment en projectes comercials, residencials, corporatius, hotelers i sanitaris; oferint serveis integrals d'arquitectura, disseny interior i de mobiliari.

Els nostres projectes estan concebuts per a unir un disseny eficient amb un alt nivell de detall i bon fer artesà. Creem espais atemporals sota la premissa de la funcionalitat i la consideració de la personalitat i les necessitats individuals dels nostres clients. El nostre compromís és oferir el millor disseny i competència tècnica al llarg de les diferents fases del projecte i fins a la seva finalització.

Oferim serveis globals, havent desenvolupat projectes a Europa, Àfrica i Àsia. El nostre portfoli inclou projectes de referència com: Zeiss Shop System a Espanya, diversos restaurants per a la cadena hotelera Hi-Hotels, la seu central de vaig inaugurar Hospitality a Barcelona, ​​la seu central i l'oficina de Londres de la companyia ANB, el banc BNDE a Dakar i el Bridge Bank Group a Abidjan, la clínica Dental Angels, l'habitatge de Vallvidrera i els apartaments del barri Gòtic i Diagonal Mar.

La nostra excel·lència ha estat reconeguda per un ampli espectre d'organitzacions i publicacions, incloent The New York Times, Architectural Digest, El País i les xarxes internacionals de disseny Archiportale i Houzz.

Dipl.- Ing. Arch. Yolanda Yuste Lopez - Architect Barcelona


Yolanda Yuste

Soci

Yolanda Yuste va estudiar Enginyeria Industrial, començant els seus estudis a la Universitat de Saragossa per continuar-los a la Universitat Tècnica de Braunschweig, Alemanya, on els va simultaniejar amb estudis d'Arquitectura.

Després, a Berlín, es va graduar a la Universitat d'Art en 2001 i va treballar per a despatxos d'arquitectura com Renzo Piano / Kohlbecker i Pysall.Ruge.

En 2.003 se traslada a Barcelona para fundar un estudio propio conjuntamente con Tobias Laarmann, ofreciendo servicios de arquitectura e interiorismo en proyectos residenciales, comerciales, de hostelería, salud y corporativos.

En 2.003 es trasllada a Barcelona per fundar un estudi propi conjuntament amb Tobias Laarmann, oferint serveis d'arquitectura i interiorisme en projectes residencials, comercials, d'hostaleria, salut i corporatius.

Yolanda Yuste imparteix classes de postgrau a Elisava, l'Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona.


Conferències i Videos

Oficinas Rethink, Barcelona : Grupo Via

"Proyectos Residenciales" ELISAVA

Película realizado en nuestro Proyecto de Inaugure


Tobias Laarmann

Soci

Tobias Laarmann va estudiar Arquitectura a la Universitat de Dortmund i la Universitat d'Art de Berlín, on es va graduar al 2.000.

Comença la seva carrera com a professor assistent a la Universitat d'Art de Berlín i treballant per a l'estudi MBA, l'oficina associada a l'estudi Foster and Partners a Berlín.

Al 2.003 es trasllada a Barcelona, ​​on funda el seu propi estudi conjuntament amb Yolanda Yuste, oferint serveis d'arquitectura i interiorisme en projectes residencials, comercials, d'hostaleria, salut i corporatius.

El portfoli de YLAB Arquitectes inclou projectes com les seus de les companyies ANB i vaig inaugurar Hospitality a Barcelona, ​​el banc BNDE a Dakar, el centre de negocis Edge al Caire, restaurants per a la cadena hotelera Hi Hotels International, les clíniques dentals Angels i Acevedo , a més de nombrosos projectes residencials privats.

Tobias Laarmann ha donat classes de disseny i noves tecnologies en el IaaC, Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya.


TV

YLAB arquitectos Barcelona
mail: info@ylab.es
tel: 0034-984 864 807