• De vegades el que és normal pot ser extraordinari

  Treballem junts per crear coses sorprenents

  Disseny des de Barcelona per al món sencer
 • La Biennale Architettura

  Exposició ECC

  La Biennale Architettura

  YLAB ARQUITECTOS TÉ L'HONOR D'ANUNCIAR LA SEVA INVITACIÓ A PARTICIPAR EN LA 7a EDICIÓ DE TIME SPACE EXISTENCE.
 • Ylab’s latest Barcelona Design Week 2023

  Ylab´s Latest

  Barcelona Design Week 2023

 • Ylab’s PREMI EUROPEU A LA MILLOR TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

  PREMI EUROPEU

  A LA MILLOR TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

  ENS SENTIM PROFUNDAMENT HONRATS D'HAVER ESTAT SELECCIONAT PER A L'ENTREGA DE LA III EDICIÓ DEL PREMI EUROPEU A LA MILLOR TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL, EN RECONEIXEMENT ALS NOSTRES OBJECTIUS PROFESSIONALS I COMPROMISOS AMB L'EXCEL·LÈNCIA.
 • Casa M, Ideas de interiorismo y renovación de los mejores diseñadores del mundo.
 • Casa M, arquitectura de casas unifamiliares de lujo amueblando con cosas hermosas y de moda.
 • Diseño de cocina de lujo. El estilo contemporáneo combina diseño, rendimiento, comodidad y artesanía
YLAB arquitectes Barcelona

Estudi d´Arquitectura i Interiorisme Barcelona Arquitectes Barcelona

Som YLAB arquitectes, un estudi d'arquitectura i interiorisme hispanoalemany amb seu a Barcelona. Els nostres projectes estan concebuts per fusionar disseny intel·ligent amb un alt nivell de detall, materials exclusius i una excel·lent execució. Creem espais atemporals sota l'enfocament de la funcionalitat, personalitat i necessitats específiques dels nostres clients. El nostre compromís és proporcionar la millor experiència durant tot el procés.

Interiorisme

Disseny dʻinteriors dʻavantguarda, reformes i ampliacions

Cases i habitatges unifamiliars architecture and interior design

Habitatges i cases de luxe. Construcció, ampliació i renovació

Arquitectura Corporativa

Disseny despais de treball, arquitectura corporativa i interiorisme

Design d'interiors per a clíniques i consultoris

Desenvolupament de la imatge de clíniques a través del Disseny dInteriors. Estratègies per a clíniques dentals i més
Estudi de Disseny d'interiors Barcelona
Els nostres clients estan implicats en cada pas del procés. Els ajudem a visualitzar el resultat final amb l'estat d'ànim conceptual i taulers de mostres, dibuixos i representacions de l'espai. YLAB Architects formula estratègies de disseny per a la renovació total o parcial d'edificis existents. Integrem arquitectura, disseny d'interiors, disseny de mobles a mida, il·luminació i mobiliari en un entorn perfecte i individual. Els nostres clients estan implicats en cada pas del procés. Els ajudem a visualitzar el resultat final amb l'estat d'ànim conceptual i taulers de mostres, dibuixos i representacions de l'espai.
Estudi de Arquitectura Barcelona
YLAB Architects ofereix un servei integral concebut mitjançant la combinació d'arquitectura, interiorisme, enginyeria i paisatgisme. Aconseguim solucions de disseny innovadores que creen valor real.

Els nostres conceptes es basen en la comprensió dels estils de vida i les expectatives dels nostres clients per a casa seva. Per això treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients, adquirint un coneixement detallat de les seves rutines, passions i aspiracions. El nostre objectiu és crear entorns que reflecteixin les vostres personalitats i s'adaptin específicament a les vostres necessitats.

La nostra missió és crear espais càlids, elegants i atemporals que millorin el confort i el benestar de les persones al seu dia a dia.
Disseny de Cliniques Dentals Barcelona
El disseny de marca de YLAB Arquitectes crea experiències convincents que condueixen a la diferenciació al mercat i la preferència de marca.

Brindem projectes d'arquitectura, identitat corporativa i branding per desenvolupar una arquitectura i una imatge corporativa individual a partir d'una idea comuna.

El nostre objectiu és reflectir i reforçar la identitat de marca de cada negoci i millorar la comoditat i el benestar dels clients i del personal.
Despatx d´Arquitectura corporativa Barcelona
YLAB Architects ofereix solucions òptimes de disseny i equipament del lloc de treball per als requisits presents i futurs. Els nostres dissenys tenen en compte la identitat, l'estratègia, la cultura i la tecnologia de l'empresa.

Combinem arquitectura, disseny d'interiors, senyalització, disseny de mobiliari a mida, consultoria en llocs de treball, així com lightYLAB Architects ofereix un disseny òptim del lloc de treball i solucions d'equipament per als requisits presents i futurs. Els nostres dissenys tenen en compte la identitat, l'estratègia, la cultura i la tecnologia de l'empresa.

Combinamos arquitectura, diseño d'interiors, senyalització, disseny de mobles a mesura, consultoria en el lloc de treball, així com experiència en il·luminació i mobles. Podem treballar com un únic punt de contacte, ocupant-nos de la finalització del projecte a temps i dins del pressupost. Creem entorns de treball únics que augmenten la sensació de satisfacció i milloren el flux de treball de l'empresa. El nostre disseny millora el rendiment empresarial, realça la identitat de la marca i ajuda a mantenir i atraure a persones clau.ing i experiència en mobiliari. Podem treballar com a únic punt de contacte, encarregant-nos de la finalització del projecte a temps i pressupost. Creem entorns de treball únics que augmenten la sensació de satisfacció i milloren el flux de treball de l'empresa. El nostre disseny millora el rendiment empresarial, millora la identitat de marca i ajuda a retenir i atreure persones clau.

Cada projecte és un nou desafiament per produir una cosa única.

Back to Top