• Ylab’s latest Barcelona Design Week 2023

  Vine a l'Ylab´s Latest

  Barcelona Design Week 18.10.2023

  Amb el motiu de la Barcelona Design Week 2023 obrim de nou les poortes del YLAB's latest, on podreu veure un dels nostres últims projectes residencials.
 • De vegades el que és normal pot ser extraordinari

  Treballem junts per crear coses sorprenents

  Disseny des de Barcelona per al món sencer
 • Casa M, Ideas de interiorismo y renovación de los mejores diseñadores del mundo.
 • Casa M, arquitectura de casas unifamiliares de lujo amueblando con cosas hermosas y de moda.
 • Diseño de cocina de lujo. El estilo contemporáneo combina diseño, rendimiento, comodidad y artesanía
YLAB arquitectes Barcelona

Estudi d´Arquitectura i Interiorisme Barcelona Arquitectes Barcelona

Som YLAB arquitectes, un estudi d'arquitectura i interiorisme hispanoalemany amb seu a Barcelona. Els nostres projectes estan concebuts per fusionar disseny intel·ligent amb un alt nivell de detall, materials exclusius i una excel·lent execució. Creem espais atemporals sota l'enfocament de la funcionalitat, personalitat i necessitats específiques dels nostres clients. El nostre compromís és proporcionar la millor experiència durant tot el procés.

Interiorisme

Disseny dʻinteriors dʻavantguarda, reformes i ampliacions

Cases i habitatges unifamiliars architecture and interior design

Habitatges i cases de luxe. Construcció, ampliació i renovació

Arquitectura Corporativa

Disseny despais de treball, arquitectura corporativa i interiorisme

Design d'interiors per a clíniques i consultoris

Desenvolupament de la imatge de clíniques a través del Disseny dInteriors. Estratègies per a clíniques dentals i més
Estudi de Disseny d'interiors Barcelona
Els nostres clients estan implicats en cada pas del procés. Els ajudem a visualitzar el resultat final amb l'estat d'ànim conceptual i taulers de mostres, dibuixos i representacions de l'espai. YLAB Architects formula estratègies de disseny per a la renovació total o parcial d'edificis existents. Integrem arquitectura, disseny d'interiors, disseny de mobles a mida, il·luminació i mobiliari en un entorn perfecte i individual. Els nostres clients estan implicats en cada pas del procés. Els ajudem a visualitzar el resultat final amb l'estat d'ànim conceptual i taulers de mostres, dibuixos i representacions de l'espai.
Estudi de Arquitectura Barcelona
YLAB Architects ofereix un servei integral concebut mitjançant la combinació d'arquitectura, interiorisme, enginyeria i paisatgisme. Aconseguim solucions de disseny innovadores que creen valor real.

Els nostres conceptes es basen en la comprensió dels estils de vida i les expectatives dels nostres clients per a casa seva. Per això treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients, adquirint un coneixement detallat de les seves rutines, passions i aspiracions. El nostre objectiu és crear entorns que reflecteixin les vostres personalitats i s'adaptin específicament a les vostres necessitats.

La nostra missió és crear espais càlids, elegants i atemporals que millorin el confort i el benestar de les persones al seu dia a dia.
Disseny de Cliniques Dentals Barcelona
El disseny de marca de YLAB Arquitectes crea experiències convincents que condueixen a la diferenciació al mercat i la preferència de marca.

Brindem projectes d'arquitectura, identitat corporativa i branding per desenvolupar una arquitectura i una imatge corporativa individual a partir d'una idea comuna.

El nostre objectiu és reflectir i reforçar la identitat de marca de cada negoci i millorar la comoditat i el benestar dels clients i del personal.
Despatx d´Arquitectura corporativa Barcelona
YLAB Architects ofereix solucions òptimes de disseny i equipament del lloc de treball per als requisits presents i futurs. Els nostres dissenys tenen en compte la identitat, l'estratègia, la cultura i la tecnologia de l'empresa.

Combinem arquitectura, disseny d'interiors, senyalització, disseny de mobiliari a mida, consultoria en llocs de treball, així com lightYLAB Architects ofereix un disseny òptim del lloc de treball i solucions d'equipament per als requisits presents i futurs. Els nostres dissenys tenen en compte la identitat, l'estratègia, la cultura i la tecnologia de l'empresa.

Combinamos arquitectura, diseño d'interiors, senyalització, disseny de mobles a mesura, consultoria en el lloc de treball, així com experiència en il·luminació i mobles. Podem treballar com un únic punt de contacte, ocupant-nos de la finalització del projecte a temps i dins del pressupost. Creem entorns de treball únics que augmenten la sensació de satisfacció i milloren el flux de treball de l'empresa. El nostre disseny millora el rendiment empresarial, realça la identitat de la marca i ajuda a mantenir i atraure a persones clau.ing i experiència en mobiliari. Podem treballar com a únic punt de contacte, encarregant-nos de la finalització del projecte a temps i pressupost. Creem entorns de treball únics que augmenten la sensació de satisfacció i milloren el flux de treball de l'empresa. El nostre disseny millora el rendiment empresarial, millora la identitat de marca i ajuda a retenir i atreure persones clau.

Cada projecte és un nou desafiament per produir una cosa única.

Back to Top