YLAB arquitectes Barcelona

Inspireu-vos en el nostre disseny! Arquitectes Barcelona

Una identitat corporativa ben planificada és crucial per a lèxit duna empresa. Infon confiança, credibilitat i fa que un negoci sigui més competitiu i rendible.

A YLAB tenim una àmplia experiència en la creació d'imatges corporatives sòlides. Duem a terme un enfocament global des del principi. Una bona planificació inclou la optimització dels recursos disponibles i tots els aspectes funcionals i estètics.

Evolucioneu la vostra pràctica dental

El disseny òptim de l'oficina crea la millor experiència per als vostres pacients i el personal en promoure un entorn de treball còmode, eficient i segur.

El disseny de la pràctica dental és més que només disseny: les millores en el disseny de la pràctica poden optimitzar les visites dels seus pacients i optimitzar els fluxos de treball interns. La tecnologia integrada pot ampliar les opcions de tractament i reduir els temps de tractament i d'espera.

Junts podem desenvolupar una identitat corporativa única que reflecteixi la personalitat i els estàndards de qualitat de la seva pràctica i generi confiança. Mitjançant un esforç de col·laboració, treballarem en maneres de transformar el concepte de disseny dels seus somnis en rendibilitat, nous pacients i confiança clínica.
Cas pràctic Consultori dental Acevedo
Cas pràctic Consultori Dental Valles Valles

Disseny d'interiors de clíniques dentals per a l'experiència perfecta del pacient

L'art del disseny dinteriors pot ser una eina poderosa per establir el to correcte i evocar les emocions correctes.

L'ajudem a dissenyar un ambient tranquil que pugui crear de manera proactiva una experiència relaxant per al pacient per alleujar els temors i l'ansietat dels pacients.

Som especialistes en integrar arquitectura i branding en un concepte unificat i oferim una solució integral per a empreses que necessiten una imatge corporativa millorada. Un consultori dental que ha invertit en disseny augmenta la producció en un 36%-40%. Això passa perquè una imatge ben construïda augmenta el valor d'una empresa, la fa més reconeguda i recordada, genera pertinença, es diferencia de la competència, reté el personal i ajuda a augmentar les vendes.

Des de l'inici de cada projecte, treballem de la mà per crear un disseny sòlid i equilibrat, desenvolupant conceptes al voltant d'una idea comuna que s'estén a totes les àrees, aconseguint una harmonia absoluta entre l'espai i la marca.

Iniciar una clínica dental

Hi ha dues maneres diniciar el seu propi negoci dental, comprar una clínica dental establerta o començar des de zero. En qualsevol cas, és important construir o renovar la identitat corporativa per al disseny holístic d'una aparença diferenciadora i exitosa. Fem realitat el teu pla de negoci.

Us donem suport amb el branding i l'interiorisme de la vostra oficina. Junts crearem una cosa especial que es destaqui de l'entorn abarrotat. La nostra experiència pot ser vital en la construcció duna marca per garantir que atregui els clients adequats.
Cas pràctic Consultori dental Angels
idees de disseny d'interiors d'oficines dentals estudi de cas Consultoria dental Doctores Gómez
Cas pràctic Consultori Odontològic Doctores Gómez

Biofilia en entorns sanitaris

El disseny biofílic es remunta a principis de la dècada de 1980, quan el biòleg Edward O. Wilson va descriure la seva filosofia de la biofilia i va plantar la hipòtesi de que els humans tenen una afinitat biològica innata amb el món natural.

Junto amb els nostres socis, podem implementar conceptes de disseny biofílic en tots els aspectes del seu projecte.

El disseny biofílic és una estratègia de disseny sostenible que torna a connectar a les persones amb l'entorn natural. S'ha demostrat que l'ús de components curatius d'enginyeria biofílica a les instal·lacions mèdiques té efectes positius per a la salut i reduir l'ansietat del pacient.

Serveis de disseny per a franquícies i adaptació de negocis al mercat nacional

Tenir una marca coneguda pot ser important per a lèxit internacional. Fins i tot amb un disseny interior corporatiu icònic, la personalització o la localització poden ser un pas crucial per portar una franquícia a un nou mercat. Fins i tot pot ser obligatori adaptar l'arquitectura corporativa a un mercat o regió seleccionats.

Examinem les adaptacions a l'arquitectura i el disseny d'interiors de tota l'empresa per facilitar l'acceptació al mercat i la implementació legal. Moltes coses poden quedar subjectes a la localització perquè la marca tingui més èxit en un mercat.
Disseny d'oficines òptiques i dissenys d'oficines d'optometria per a General Optica Espanya
Estudi de disseny per a General Optica

Voleu veure més?

Us convidem a visitar i explorar els nostres projectes i dissenys.

Cada Projecte és un Nou Desafiament per Produir Alguna cosa Única.

Back to Top