• INTEGREM ARQUITECTURA I INTERIORISME

  INTEGREM ARQUITECTURA I INTERIORISME

 • PROJECTES INTEGRALS I EXTERIORISME

  PROJECTES INTEGRALS I EXTERIORISME

 • INTERIORS RESIDENCIALS CALIDS I CONTEMPORANEOS

  INTERIORS RESIDENCIALS CALIDS I CONTEMPORANEOS

 • DISSENY I CONSULTORIA D'ESPAIS DE TREBALL

  DISSENY I CONSULTORIA D'ESPAIS DE TREBALL

 • EXCEL·LÈNCIA, QUALITAT I DETALL

  EXCEL·LÈNCIA, QUALITAT I DETALL

Y L A B Arquitectes | estudi d'interiorisme i arquitectura

ARQUITECTURA I DISSENY INTERIOR

YLAB Arquitectes és un despatx d'arquitectura i interiorisme amb seu a Barcelona, ​​fundat per Tobias Laarmann -Alemanya- i Yolanda Yuste -Espanya-.

Treballem internacionalment en projectes comercials, residencials, corporatius, hotelers i sanitaris; oferint serveis integrals d'arquitectura, disseny interior i de mobiliari.
ARQUITECTURA I INTERIORISME

ARQUITECTURA I INTERIORISME

YLAB Arquitectes ofereix serveis complets, integrant de forma coherent disciplines com arquitectura, disseny interior, enginyeria i disseny de paisatge.

La base dels nostres projectes es basa en la comprensió de la forma de vida i expectacions dels nostres clients, el que ens permet crear entorns fets a mida que reflecteixen la personalitat dels seus propietaris.

Col·laborem estretament amb consultors, subministradors, constructors i industrials fins a l'execució final; assegurant l'efectivitat dels nostres projectes.

PROJECTES DE REFORMA I REHABILITACIÓ

PROJECTES DE REFORMA I REHABILITACIÓ

YLAB Arquitectes formula estratègies de disseny per a la renovació total o parcial d'edificis existents.

La combinació d'arquitectura, disseny interior, disseny de mobiliari a mida, il·luminació, equipament i decoració ens permet realitzar entorns coherents i a mida.

Els nostres clients estan en quins passos del procés, per al que compten amb abundant visualització del resultat final com imatges de referència, mostres de materials, plànols i infografies 3d.

ARQUITECTURA CORPORATIVA

ARQUITECTURA CORPORATIVA

Entendre la identitat, estratègia, cultura i tecnologia de cada companyia, ens permet planificar espais de treball que atenen les necessitats específiques presents i futures dels nostres clients.

Combinem serveis d'arquitectura, disseny interior, senyalètica, disseny de mobiliari a mida, consultoria d'espais de treball, així com il·luminació, equipament i decoració. Podem treballar com a interlocutor únic, coordinant el projecte fins a la seva finalització.

El nostre objectiu és crear entorns de treball únics, adaptats als requeriments de la companyia, que generen satisfacció i milloren els processos de treball.

DISSENY DE CLÍNIQUES DENTALS

DISSENY DE CLÍNIQUES DENTALS

Els nostres dissenys creen experiències de negoci atractives que generen diferenciació en el mercat i preferència de marca.

Proporcionem projectes integrals, identitat corporativa i de marca; per desenvolupar imatge corporativa individual i identificable des d'una idea comuna.

El nostre fi és reflectir i reforçar la imatge global de cada negoci, millorant el benestar i el confort tant dels clients com del personal.
EXCEL·LÈNCIA, QUALITAT I DETALL

La planificació a mida fins a l'últim detall, l'elecció adequada de materials exclusius i l'excel·lent execució són elements essencials del nostre bon fer.

Els nostres dissenys són coherents; persegueixen una essència que guia cada projecte en cadascuna de les fases i escales del procés de planificació.

La creativitat, la innovació, l'excel·lència en el disseny i la recerca de la qualitat, en cada tipologia i escala del projecte, són la base del nostre treball.

YLAB arquitectos Barcelona
mail: info@ylab.es
tel: 0034-984 864 807