Àtic dúplex Argentona | YLAB™, arquitectes Barcelona

  • Àtic dúplex increïblement elegant

    Àtic dramàticament reconfigurat, creant un espai espectacular habitable de planta oberta.

    Pis situat a Barcelona Poblenou Districte Urbà
El Projecte consisteix en la reforma integral d'un àtic dúplex en un edifici d'obra nova al costat del Parc Central del Poblenou de Jean Nouvel.

Amb diferents terrasses a tots dos nivells i magnífiques vistes sobre la ciutat i el parc, la propietat era l'allotjament ideal per als seus propietaris, una jove família de creatius del món de la música i la moda. La casa havia de ser un espai de reunió per desconnectar de la feina i els viatges.
La actuación propone separar las funciones por plantas, ubicando en la planta baja de acceso los espacios de cocina, comedor, sala de estar y habitaciones de invitados. Los dormitorios familiares se organizan en la planta superior alrededor de las terrazas más grandes.
El saló, comunicat amb una petita terrassa, és un ambient sòbriament decorat la paret posterior del qual està acabada en un microciment gris molt similar al del paviment. Alineada amb aquesta paret grisa, una escala metàl·lica de xapa de ferro i tensors condueix a la planta superior.

Panells de control per a la llar intel·ligent

Pantalla tàctil per a la llar intel·ligent tot en un.

Difusor lineal

Disseny del sistema d'aire condicionat
Difusor lineal amb impulsió vertical i una sola ranura amb efecte cortina realitzat amb perfils dalumini extrusionat. Disposa de regulació de cabal integrada mitjançant 2 pales orientables fabricades amb xapa galvanitzada. La part inferior del difusor està dissenyada per quedar totalment integrada i minimitzar l'impacte visual.
Funcionalment, el nucli forma les columnes de la cuina, que es complementa amb un espai obert de treball lacat antracita i una illa del mateix material amb taula de menjador de roure.

Control intel·ligent campana extractora

Exclusiu control intel·ligent de la campana extractora Gutmann discretament integrat a l'illa de la cuina

Frigorífic-congelador totalment integrat

Amb la continuació de l'aplacat de paret de fusta al llarg de la nevera encastat, creem una aparença elegant i unificada.

Exclusiu Gutmann

Exclusiva campana extractora Gutmann amb motor extern per a un funcionament absolutament silenciós. Discreta integració al moble encastat.
A la planta alta un petit distribuïdor dóna accés al dormitori en suite, un dormitori infantil i un bany. Per augmentar la sensació de calidesa, la tarima de fusta substitueix el microciment a tot el terra. Al dormitori tipus suite, un moble perimetral lacat antracita forma els armaris, incorporant la porta d'accés a una de les terrasses i ocultant elements estructurals de l'habitatge.
Un segon nucli de fusta amaga el bany i forma un nínxol que actua com a capçal del llit.

Materials & Detalls


Estació de cafè oculta

Prestatgeria encastada

Mànecs fresats

Mànecs de fusta massissa

Escales penjants d'acer

Les escales flotants estan dissenyades per semblar que suren a l'aire sense cap suport estructural.

Galeria del projecte

Visiteu la nostra galeria d'imatges i descobriu tots els detalls d'aquest projecte.

Antes & Después

Compara el antes y el después con nuestros sliders
After
Before
After
Before
Back to Top