Coneix l'equip |
YLAB Arquitectes Arquitectes Barcelona

YLAB Arquitectos és una pràctica d'arquitectura i disseny d'interiors amb seu a Barcelona, cofundada per Tobias Laarmann i Yolanda Yuste. Treballem a nivell internacional en projectes comercials, residencials, corporatius, d'hostaleria i de salut oferint serveis complets d'arquitectura, disseny d'interiors i disseny de mobles.

Els nostres projectes estan concebuts per combinar un disseny intel·ligent amb un gran nivell de detall i el millor treball artesanal, creant espais atemporals sota el focus de la funcionalitat i la consideració de la personalitat i les necessitats individuals del client. El nostre compromís és oferir la millor experiència en disseny i construcció durant el procés de planificació, disseny, construcció i posada en marxa fins a la finalització del projecte.
Oferim serveis arquitectònics globals que inclouen projectes executats a Europa, Àfrica i Àsia. La nostra cartera inclou projectes de referència com ara: Zeiss Shop System a Espanya, diversos restaurants per a la cadena hotelera internacional Hi-Hotels, Inaugure Hospitality Headquarters a Barcelona, ANV central a Barcelona i oficines a Londres, BNDE Bank a Dakar i Bridge Bank Group a Abidjan , clínica Dental Angels a Barcelona, casa Vallvidrera i el barri Gòtic i apartaments Diagonal Mar.

YLAB Arquitectos ha estat reconegut per l'excel·lència del servei per un ampli espectre d'organitzacions i publicacions, com ara The New York Times, Architectural Digest, El País i les xarxes internacionals de disseny Archiportale i Houzz.
Dipl. Ing. Arch. Yolanda Yuste

Yolanda Yuste

Arquitecte i Soci

Yolanda Yuste va estudiar enginyeria industrial a la Universitat de Saragossa. Després de traslladar-se a la Universitat Tècnica de Braunschweig, a Alemanya, va continuar l'enginyeria industrial i va afegir arquitectura als seus estudis.
Més tard, durant la seva estada a Berlín, va graduar a la Universitat de les Arts l'any 2001 i va començar a treballar per a despatxos d'arquitectura internacionals com Renzo Piano/Kohlbecker, Jean Nouvel, Pysall.Ruge i Alusi Disseny i disseny d'exposicions per al pavelló de l'Expo 2000 d'Alemanya. a Hannover Col·laboració en projectes com la Torre Debis a Potsdamer Platz, les Galeries Lafayette o el Canada House Building a Berlín.
L'any 2.003 es va traslladar a Barcelona per fundar un estudi associat amb Tobias Laarmann, oferint serveis d'arquitectura i disseny d'interiors en projectes residencials, comercials, d'hostaleria, sanitaris i corporatius.
Yolanda Yuste imparteix cursos de postgrau a l'Escola Tècnica Superior de Disseny i Enginyeria Elisava de Barcelona.
Dipl. Ing. Arch. Tobias Laarmann

Tobias Laarmann

Arquitecte i Soci

Tobias Laarmann va estudiar arquitectura a la TU Dortmund i a la Universitat de les Arts de Berlín, on es va graduar l'any 2000.
Va començar la seva carrera a Studio MBA, l'oficina col·laboradora de Foster and Partners a Berlín, alhora que ensenyava a la Universitat de les Arts de Berlín.
L'any 2003 la seva carrera el va portar a Barcelona, ​​on va fundar el seu propi estudi juntament amb Yolanda Yuste, oferint serveis d'arquitectura i disseny d'interiors per a projectes residencials, comercials, d'hostaleria i corporatius.
Tobias Laarmann va oferir serveis d'arquitectura addicionals per a diferents despatxos d'arquitectura com SaAS Sabaté Associats, Alfredo Arribas Arquitectos Association, P/E/P Architects + Urban Planners, Nalbach+Nalbach Society of Architects, així com Baas Arquitectura, Guallart Architects i altres.
A més de treballar com a arquitecte i dissenyador d'interiors, Tobias Laarmann és especialista en art fotogramètric i entorns interactius 3D amb més de dues dècades d'experiència i va impartir aquestes assignatures a l'IaaC, Institut Català d'Arquitectura. Com a passatemps dirigeix ​​una petita fusteria de mobles de fusta massissa fets a mesura.

El nostre equip

Josep

ENGINYERIA DE CONSTRUCCIÓ & PM

Clara

ARCHITECTE

Rodolfo

ARCHITECTE / CGI ARTIST

Pol

ARCHITECTE / 3D PHOTOGRAMMETRY

Abraham

INTERIORISTA

Chiara

INTERIORISTA

Jose

APARELLADOR

Jesus

SEGURETAT Y SALUT

Sergi

TOPÒGRAFO

ADMINISTRACIÓ

ADMINISTRACIÓ

Alfredo

ESTRUCTURISTA

Oscar

ENGINYER MEP
Back to Top