Vestíbul principal dels edificis Open District

Disseny del vestíbul principal dels edificis Open District de Barcelona i futura seu de Coperfil Real Estate Group. El grup Coperfil volia construir uns edificis d'oficines que fossin referent al barri del 22@, el districte del disseny i la innovació de Barcelona. Per això necessitava un vestíbul principal atractiu, que oferís espai de recepció i espera les múltiples companyies que s'allotgessin al complex.

La proposta presenta un espai dividit en tres zones principals: el lobby, el lounge i la zona vip, el disseny del qual parteix tres ambients diferents - cel, bosc i jardí - respectivament.

El lobby conté la recepció, emmarcada en un gran plafó encunyat d'aspecte pixelat sempre canviant, inspirat en el tema del cel. Es completa amb una àmplia zona dʻespera equipada amb sofàs i llums suspeses. El lounge dóna accés a les oficines, la façana està decorada per figures que simulen troncs i està equipat per pufs modulars de lliure composició. La zona VIP, situada en un atri, ofereix una àrea de relaxació i concentració el mobiliari de la qual s'inspira en un jardí oriental.

copy
openoffecefinala2 copy

Back to Top