YLAB Arquitectes és un despatx d'arquitectura i interiorisme amb seu a Barcelona, ​​fundat per Tobias Laarmann, Alemanya i Yolanda Yuste, Espanya. Treballem internacionalment en projectes comercials, residencials, corporatius, hotelers i sanitaris; oferint serveis integrals d'arquitectura, disseny interior i de mobiliari.

Els nostres projectes estan concebuts per a unir un disseny eficient amb un alt nivell de detall i bon fer artesà. Creem espais atemporals sota la premissa de la funcionalitat i la consideració de la personalitat i les necessitats individuals dels nostres clients. El nostre compromís és oferir el millor disseny i competència tècnica al llarg de les diferents fases del projecte i fins a la seva finalització.

Oferim serveis globals, havent desenvolupat projectes a Europa, Àfrica i Àsia. El nostre portfoli inclou projectes de referència com: Zeiss Shop System a Espanya, diversos restaurants per a la cadena hotelera Hi-Hotels, la seu central de vaig inaugurar Hospitality a Barcelona, ​​la seu central i l'oficina de Londres de la companyia ANB, el banc BNDE a Dakar i el Bridge Bank Group a Abidjan, la clínica Dental Angels, l'habitatge de Vallvidrera i els apartaments del barri Gòtic i Diagonal Mar.

La nostra excel·lència ha estat reconeguda per un ampli espectre d'organitzacions i publicacions, incloent The New York Times, Architectural Digest, El País i les xarxes internacionals de disseny Archiportale i Houzz.

YLAB arquitectos Barcelona
mail: info@ylab.es
tel: 0034-984 864 807