• PGW single family house

PGW single family house

This family house is located next to an ancient wall, visible from the inside of the house, in contrast to the view from the opposite facade, wide and far. The long volume enhances the contrast between opposites.
The house has a unique relationship with the solar: buried on the one side, flown on the other, horizontal to the landscape and quiet in the yard. The author of this project is the architect and Pet.

01-ansicht-eingang-A3-links
02-Leerraum-A3
02-Leerraum-S
03-Ansicht-Sud-A3
04-Seitenansicht-SO-1nah-A3
05-Fassade-Ost-nah-A3
07-Ansicht-N-teil
08-Tuer-Schlafzimmer-A3
09-Ansicht-O-gesamt-entzerrt-A5
10-Wohnzimmer-von-Aussen-klein
12-Innen-vom-Bad
13-Innen-zur-Fuge
14-Wohnzimmer-Lichthof-A4

YLAB arquitectos Barcelona
mail: info@ylab.es
tel: 0034-984 864 807